Ballerup

Ballerup er en livlig handelsby og du kan finde alle typer af virksomheder og butikker her.

Ballerup en rigtig erhvervsby

Ballerup er en rigtig erhvervsby, hvor masser af erhvervsvirksomheder har til huse. Ligeledes finder man i Ballerup mange indkøbscentre, hvor man finder både små selvstlndige butiker og kendte kædebutikker.

 

Gode forbindelser fra Ballerup

Ballerup er beliggende i Storkøbenhavn i nærheden af Albertlund og Glostrup. Byens strategiske placering tæt på København og med vej- og togforbindelser til hovedstaden, gør den til et aktrativt sted at placere sin virksomhed. Det har mange danske og udenlandske virksomheder allerede fundet ud af. 

Masser af indkøbsmuligheder

Ikke bare indbyggerne i Ballerup, men også de mange pendlere kan glæde sig over at Ballerup tilbyder mange indkøbsmuligheder. Alt fra supermarkeder til specialvarebutikker finder du mange steder i Ballerup. I Ballerup Centret finder du en masse forskellige butikker, cafëer m.m. I Ballerups bymidte kan du i de små specialbutikker og en række gode restauranter. 

De lokale håndværkere

Som i enhverv anden livlig handelsby, så mangler der ikke dygige håndværkere i Balerup. Du finder mange lokale malere, murere,  tømrere, VVS'ere m.m. i byen. Det lyder både beoboerne og det øvrige erhvervsliv i Ballerup glæde af. 

 

Udvalgte Annoncer