Advokater
Ballerup

Er du på udkig efter en advokat i Ballerup, så finder du flere her. En advokat kan hjælpe med juridisk bistand i forskellige forbindelser.

Advokater i Ballerup

Advokatfirmaer, jurister og andre advokatuddannede kan hjælpe med forskellig juridisk bistand. De fleste større advokatkontorer hjælper både private og virksomheder. Dog findes der også advokater, som er specialister inden for et bestemt fagområde.

Hjælp i forbindelse med udarbejdelse af kontrakter

Advokater rådgiver og hjælper ofte erhvervsvirksomheder i forbindelse med udarbejdelse af kontrakter. I forbindelse med indgåelse af en samarbejdsaftale eller forretningsaftale får virksomheder ofte også udarbejdet et juridisk bindende dokument. En kontrakt skal sikre at begge parter overholder aftalen. Ligeledes fastlægger en kontrakt også mulighederne for opsigelse af en kontrakt. Ved misligholdelse af en kontrakt har parterne mulighede for at sagsøge hinanden. Jo mere klar en kontrakt er udformet, jo bedre. En kontrakt skal også tager høje for mulige fremtidige stridspunkter. Det er selvfølgelig svært, at medtage alverdens forbehold, men her kan man drage fordel af en advokats specialviden. For at få meget de vigtigste forbehold i en kontrakt, så kan det være en fordel, at bruge en advokat med branchekendskab.

Erhvervsadvokater i Ballerup

Din lokale erhvervsadvokat i Ballerup kan hjælpe virksomheden med forskelligartede juridiske opgaver. Typisk vil en erhvervsadvokat kunne hjælpe med samarbejdskontrakter, leverandørkontrakter, internationale kontrakter, ansættelseskontrakter og andre typer at kontrakter. Erhvervsadvokater hjælper selvfølgelige også med anden juridiske bistand, som ikke har noget med kontrakter at gøre. Et eksempel på dette er varetagelse af GDRP-politik for virksomheden. Mange erhvervsadvokater tilbyder også rådgivningen inden for skatteret, udbudsret, varemærkeret og pantentret. Generelt kontakter en virksomhed ofte en advokat, hvis de har spørgsmål til lov og regler inden for et bestemt område. Erhvervsadvokaten bruges også ofte ved ændring af virksomhedsform, rekonstruktion, generationsskifte eller konkurs.

Advokat for private

Private har også ofte brug for en advokats specialviden om gældende lover og regler. Private kan vælge at bruge en advokat, hvis de mener at en virksomhed elle en anden privatperson har snydt dem. Ligeledes udarbejder advokater også juridiske dokumenter ifm. private forhold. I forbindelse med at en person bliver retsforfulgt, så hjælper en advokat ofte med at føre sagen for tiltalte.

Boligadvokater

Boligadvokater hjælper f.eks. privatpersoner med udfærdigelse af skøde ved boligkøb. Hos boligadvokaten i Ballerup kan du også få juridisk rådgivning når du skal købe en ny bolig. I byggesager, ved udarbejdelse af lejekontrakter tager private også ofte kontakt til en advokat.

Familieadvokater

Ved indgåelse af et ægteskab, så kontakter mange en advokat for at få styr på særeje og fælleseje. Mange ægteskaber holder ikke livet ud, af samme årsager tage mange deres forbehold før de bliver uvenner og går fra hinanden. Dog kan der i nogle tilfælde også være brug for en skilsmisseadvokat, hvis man ikke kan enes efter en skilsmisse. En familieadvokat kontaktes også ofte ved udarbejdelse af et testamente eller ved opgørelse af et dødsbo. Når et lånedokument mellem private skal udarbejdes, så kan en jurist også hjælpe.

Professionel juridisk bistand hos en advokat

Har du juridiske spørgsmål eller er du løbet ind i juridiske problemer, så er det en god idé at kontakte en advokat. Såfremt den pågældende advokat, som du kontakter ikke er ekspert inden for det område, som du søger hjælp for, så kontakt en anden. Ligesom indenfor alle andre brancher er der gode og dårlige advokater. Prisen for advokatbistand er ofte høj, men prisniveauet kan også variere. Omvendt må man også overveje prisen i forhold til om at man kan leve med risikoen, hvis man ikke søger professionel juridisk bistand.

Find en advokat i nærheden af Ballerup

Kan din lokale advokat ikke hjælpe dig, så find en anden. Her på ByogHandel.dk kan du finde advokater i andre byer heriblandt Ballerups nabobyer. Klik på nedenstående link for yderligere info:

 • Advokater i Glostrup
 • Advokater i Ballerup
 • Advokater i Brøndby

Advokater Ballerup - Lignende søgninger

Andre som har søgt advokater i Ballerup har også søgt følgende.

 • Advokat Ballerup
 • Erhvervsadvokat Ballerup
 • Beskikket advokat Ballerup
 • Priser advokat Ballerup
 • Advokatbistand Ballerup
 • Juridisk rådgivning Ballerup
 • Juridisk bistand Ballerup
 • Jurist Ballerup
 • Rådgivning fra advokat Ballerup

Udvalgte Annoncer