Bedemænd/Begravelse
Ballerup

Her på ByogHandel.dk kan du finde en lokal bedemand, som kan hjælpe dig vedrørende en begravelse. I oversigten nedenfor finder du bedemænd i Ballerup.

Bedemænd/Begravelse i Ballerup

Har der været et dødsfald i familien, så har I formodentlig brug for en bedemand. En bedemand kan hjælpe med alt det praktiske i forbindelse med begravelsen.

 

Bisættelse eller begravelse 

Der er mange valg som skal tages når en af dine nærmeste er gået bort. Er af spørgsmålene er om familien ønsker en bisættelse eller en traditionel begravelse. Ønsker I at afdød skal brændes, så skal der traffes valg om urne til asken og hvad der skal se med denne. Nogen vælger at nedsætte urnen på en kirkegård andre vælger at spæde asken i haven eller andre steder. En bedemand kan hjælpe jer med at tage de valg, som er rigtige for jeres familie. 

 

Lokale bedemænd i Ballerup

Du finder bedemandsvirksomheder i Ballerup her på siden. En lokal bedemand kender de lokale forhold bedst. Ønsker I f.eks. at benytte en kirke i Ballerup i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen, så kan en lokal bemand bedst vejlede jer. Liggeledes hvis I søger en begravelsesplads i Ballerup eller omegn, så kan den lokale bedemand altid give gode råd. I det hele taget vil en bedemand kunne hjælpe og vejlede i de fleste forhold i forbindelse med en bisættelse eller en begravelse.

Valg af kiste, blomster og gravsten

Det kan ikke betale sig at død, fordi en begravelse kan hurtig løbe op til et større beløb. F.eks. skal man vælge hvilken kiste afdød skal lægges i. Skal kisten dekoreres med en bårebuket og i givet fald hvordan skal den se ud. Andre familiemedlemmer og venner skal vælge typer af kranse og blomster. Når begravelsen er vel overstået, så skal man også sikre afdøde en gravplads, hvis kisten eller urnen skal nedsættes i jorden. Vælges denne løsning, så kan spørgsmålet om en gravsten også være aktuelt.

Selve begravelsesceremonien

Alt efter hvilken trosretning den afdøde person tilhørte, så bør begravelsesceremonien eller begravelsesgudstjenesten tilpasses derefter. Var afdøde medlem af den danske folkekirke, så er der mange kirker man kan vælge til begravelsesgudstjenesten. Oftest vil det være den lokale præst, som står for gudtjenesten og få at holde en prædiken til minde om den netop afdøde person. Det er op til familien sammen med præsten at finde ud af hvad der skal siges om afdøde. Ligeledes kan I sammen vælge samler til begravelsesceremonien. I skal også overveje om der skal hyres en organist eller andre musikanter til begravelsen.

Reception efter begravelsen eller bisættelsen

Ofte samles afdødes familie og venner til begravelsen og derfor er det nærlægende at holde en reception eller invitere på mad efter selve begravelsen. Dette er ofte en god måde, at mindes den netop afdøde person. Ønske man at afholde en reception, så skal man finde et passende sted, hvor det forventede antal person kan mødes. Vælge man at invitere på mad efter begravelsen/bisættelsen, så skal selvfølgelig også finde en passende restaurant, café eller lokale.

Bedemænd i nærheden af Ballerup

Herunder finder du links til oversigter med bedemænd, som ikke har adresse i Ballerup, men i omegnen af Ballerup. Find bedemænd i nærheden af Ballerup her:

 • Bedemand/Begravelse i Glostrup
 • Bedemand/Begravelse i Ballerup
 • Bedemand/Begravelse i Brøndby

Bedemænd/Begravelse Ballerup - Lignende søgninger

Dem som sørger en bedemand i Ballerup sørger ofte også:

 • Bedemand Ballerup
 • Begravelse Ballerup
 • Bisættelse Ballerup
 • Kirker Ballerup
 • Kirkegårde Ballerup
 • Bårebukket Ballerup
 • Blomsterhandler Ballerup
 • Blomster Ballerup
 • Restaurant Alberslund
 • Café Ballerup
 • Catering Ballerup

Udvalgte Annoncer