Albertslund

Albertslund er livlig handels- og erhvervsby, hvor specielt mange håndværkere, mindre erhvervsdrivende, store og små erhvervsvirksomheder har til huse.

Erhverv og detailhandel i Albertslund

Inden for handel og erhverv, så har Albertslund lidt af det hele. Her finder man bl.a. hovedkontorer for store erhvervsvirksomheder som Coop Danmark, Brødrene A & O Johansen, G4S Security Services, Kemp & Lauritzen og naturligvis også en masse små og mellemstore virksomheder inden for industri, service, håndværk og detailhandel.

Håndværkere i byen

Rigtig mange håndværkere har adresse i 2620 Albertslund. Her finder du bl.a. mange elektrikere, brolæggere, tømrer og snedkere, glarmestre, VVS'ere, malere og murere. Bor du i Albertslund og skal have lavet noget i hjemmet, så kan du med fordel finde din håndværker i Albertslund her på ByogHandel.dk. Søg eller klik dig frem til en håndværker i Albertslund - nemt og hurtigt.

Albertslund Centrum

Albertslund Centrum er et stort udendørs indkøbscenter, som er beliggende i tilknytning til Albertslund S-togsstation. Her finder du 10 dagligvarebutikker, 10 sko- og tøjbutikker, 7 caféer, pizzarier eller restauranter, 4 frisører, 3 optikere, 2 blomsterhandlere, tandlæger, fysioterapeuter, psykologer, læger, akupunktører, ejendomsmæglere og en lang række andre specialbutikker. Albertslund Centrum har et butiksareal på 10.000 m2 med i alt 49 butikker. Centret har 3,9 millioner årlige besøgende og en årlig omsætning på ca. 275 mio. DKK.

Spisesteder i Albertslund

I Albertslund er der mange gode spisesteder. Du finder alt lige fra fine restauranter og caféer til pizzarier og burgerbarer. Er du interesseret i at få mad leveret via et cateringfirma, så findes der også flere specialiserede cateringfirmaer i Albertslund. Flere restauranter og pizzarier tilbyder også udbring af mad i lokalområdet.

Bil- og lokaleudlejning

De findes en hel del autoforhandlere i Albertslund flere af dem tilbyder også udlejning eller leasing af biler. Herudover har Avis Biludlejning et kontor i Albertslund, hvis man f.eks. ønsker at udleje en bil eller varevogn. Eftersom Albertslund i høj grad er en erhvervskommuner er der løbende mange forskellige butiks-, produktions-, lager- og kontorlokaler til udlejning. Der findes også flere lagerhoteller for private, som er beliggende i 2620 Albertslund.

Specielle ting i byen

Af specielle ting man finder i Albertslund bør man nævnte Musikteatret Albertslund, Friluftsbadet Badesøen, Vestskoven, Statsfængslet i Vridsløselille og Anstalten i Herstedvester. Albertslund Kommune er også kendt som en forgangskommune men hensyn til miljø og bæredygtighed f.eks. benyttes der LED-pære i byens udendørs belysning og der er anlagt en såkaldt supercykelsti fra Albertslund helt ind til centrum af København, så man så bekvemt og hurtigt kan komme frem på cykel.

Albertslunds geografiske beliggenhed

Albertslund er både en betegnelse for bydelen Albertslund og for Albertslund Kommune. Bydelen Albertslund ligger mellem bydelene Glostrup og Taastrup vest for København. Der er ca. 17 km fra Albertslund til centrum af København. Postnummeret 2620 Albertslund benyttes udover i Albertslund Kommune også for flere adresser, som er beliggende i Brøndby Kommune. Albertslund er kendetegnet ved at have rigtige gode motorvejsforbindelser til København og resten af Sjælland.

Borgere i byen

Ifølge Danmarks Statistik, så bor der knap 28.000 borgere i Albertslund Kommune. Albertslund er kendt for at være en planlagt by, som blev opbygget i 1960'erne og 1970'erne. Boligerne i Albertslund er for 61%'s vedkommende almene boliger, mens 34% er ejerboliger. Kommunen har i alt 17 daginstitutioner, 1 gymnasium, 4 folkeskoler, 1 privatskole og et 1 ungdomscenter.

Albertslund Posten

Den lokale ugeavis i Albertslund og omegn hedder Albertslund Posten. Her får borgerne i Albertslund deres lokale nyheder i form af en trykt lokalavis som udgives en gang om ugen eller via avisens hjemmeside. Iflg. Lokal Index Danmark/Gallup så havde Albertslund Posten 18.000 læsere og en læserdækning på 70% i 2014. Ifølge Dansk Oplagskontrol er det gennemsnitlige oplag pr. udgave på 14.552 eksemplarer. Albertslund Posten ejes af Politikens Lokalaviser A/S.

Udvalgte Annoncer